NVIDIA GeForce Now poate rula acum nativ în browserul Google Chrome

NVIDIA GeForce Now poate rula acum nativ în browserul Google Chrome

Google Stadia vine cu un mare avantaj față de alte servicii de cloud gaming. Acesta este foarte versatil, permițând rularea aproape pe orice dispozitiv atât prin browser, cât și prin clientul dedicat. Ei bine, se pare că GeForce Now, serviciul de game streaming de la NVIDIA, poate acum să ruleze nativ în browserul Chrome.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

NVIDIA GeForce Now a primit recent o nouă actualizare, aducând suport nativ pentru rularea în browserul Chrome. Asta înseamnă că utilizatorii îl pot folosi acum atât pe Windows, Mac sau Linux, fără a fi nevoie de a instala serviciul pe dispozitiv. Acest update era așteptat de mulți gameri, întrucât competiția, Stadia, oferea deja această posibilitate.

NVIDIA crede că dacă le oferă utilizatorilor mai multe opțiuni, serviciul poate câștiga și mai multă popularitate. GeForce Now este deja foarte popular, întrucât jucătorii au mai multă flexibilitate. Față de competiție, NVIDIA le permite gamerilor să-și cumpere jocuri de pe mai multe platforme și să le joace de pe orice dispozitiv. Totodată, este și destul de ieftin. Pentru mai puțin de 5 euro pe lună (la ofertă) poți juca jocurile pe care le deții deja în portofoliu pe orice ai la îndemână. În plus, este printre puținele servicii de game-streaming care rulează și pe iOS prin browser-ul mobil Safari.

Există totuși și neajunsuri. Mulți publisheri au refuzat să își aducă jocurile pe platformă, întrucât nu doresc să-și împartă profitul cu NVIDIA. Printre cel mai cunoscut publisher este Rockstar Games care nu a dorit ca GTA V sau Red Dead Redemption II să se poată juca prin serviciul GeForce Now. Cred însă că este platforma viitorului, cel puțin pentru jocurile single-player. În jocurile multiplayer la nivel competitiv, serviciul se poate dovedi ineficient.

Visits: 40