Serialul The Lord of The Rings are premiera pe 2 septembrie; Vedem postere oficiale

The Lord of The Rings

Printre veștile importante pe care le-am aflat în luna ianuarie s-a numărat și cea referitoare la numele oficial al serialului The Lord of The Rings. Denumirea show-ului este The Rings of Power, iar astăzi descoperim postere oficiale și data lansării sale. Avem detalii în rândurile de mai jos.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflați că noul serial are debutul programat pentru data de 2 septembrie. Va fi difuzat în regim de streaming pe platforma Amazon Prime Video și avem postere oficiale. Acestea sunt asociate personajelor din serialul bazat pe povestea The Lord of The Rings a lui J.R.R Tolkien.

Din câte am aflat anterior, show-ul ne va teleporta în timeline-ul Second Age, plasat în perioada Arda atunci când insula Numenor încă era deasupra apei.

Avem și distribuția serialului care sună astfel:

  • Nazanin Boniadi (How I Met Your Mother)
  • Cynthia Addai-Robinson (Arrow)
  • Lenny Henry (Broadchurch)
  • Geoff Morrell (The Underground Railroad)
  • Augustus Pre (Kick-Ass 2)
  • Benjamin Walker (Jessica Jones)

Pentru moment scenariul este necunoscut, iar singurele perechi de actori confirmate în rolul de personaje sunt Morfydd Clark care va juca în rolul unui tânar Galadriel și Simon Merrels în pielea unui personaj original numit Trevyn. În așteptarea lansării din septembrie vom afla și detalii despre desfășurarea acțiunii și clar vedem și noi trailere.

Articolul precedentASUS anunţă noile sisteme compacte Mini PC PN52 şi PN64

Încă de mic tehnologia a jucat un rol importat în viața mea și a devenit cu anii un hobby de care cu greu te poți lăsa. Mă declar fan al gaming-ului pe consolă, pasionat de tot ce ține de zona smartphone și fotograf amator.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9